Zlata Leta – kjer mladost sreča starost

Blog zavoda za medgeneracijsko povezovanje

Govorimo o zlatih letih

Komentiraj

Objavil/a babica Zlatka 10.12.2008 ob 11:03 pod Vsakdan

Katera leta so zlata leta? Mi pravimo, da vsa. Ni pomembno, koliko si star, pomembno je, da živiš dobro. Zato so vsaka leta zlata leta. Zato je naš logotip sestavljen iz minusa in plusa, kar simbolizira toleranco. In ta je pri nas na zelo visoki ravni.

Članstvo v skupini zlata leta pomeni podporo povezovanju ljudi, ki jim ni vseeno za druge, pomeni podporo prostovoljstvu, toleranco do drugačnih, zabavno druženje.

Veseli bomo, če boste govorili o zlatih letih in nas priporočali naprej. Naš krog želimo čimbolj razširiti. Po vsej Sloveniji in širše. Prav iz tega razloga smo svojo prisotnost razširili tudi na facebook. Pridružite se skupini Zlata leta, seveda pa priporočamo tudi, da se oglasite pri babici Zlatki, ki se korajžno spoprijema z vsemi modernimi tehnikalijami. Zadnjič si je celo skreirala profil na facebooku in ustvarila aplikacijo “Modrosti babice Zlatke“.

Obiščite tudi naš portal www.zlataleta.com in preberite kaj zanimivega, sprostite se ob kakšni izmed spletnih iger in razveselite prijatelja s kakšno izmed izvirnih avtorskih e-kartic.

  • Share/Bookmark
 
En odgovor na “Govorimo o zlatih letih”
  1. coach outlet sale - 10.01.2011 ob 02:27

    Always share with others the best thing you have.coach outlet sale

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !