Zlata Leta – kjer mladost sreča starost

Blog zavoda za medgeneracijsko povezovanje

Voščilo babice Zlatke

Komentiraj

Objavil/a babica Zlatka 23.12.2008 ob 22:21 pod Vsakdan

Draga bralka, dragi bralec!

Leto gre h koncu, prazniki so že na pragu. Naša pot se je začela z idejo, ki se je rodila letos februarja in je rasla v naših glavah in na papirju vse do septembra, ko je meso postala. No, pravzaprav ne meso, ampak spletni portal www.zlataleta.com.

Pri projektu sodelujemo sami mladi, ki pa se dobro zavedamo, da se bomo enkrat tudi sami postarali. In v tem duhu si pripravljamo teren. Z registracijo zavoda za medgeneracijsko povezovanje smo pričeli pot, na katero vabimo tudi tebe. Radi bi, da se ustaviš in pomisliš, kaj lahko narediš za svojega bližnjega. Mi smo se odločili za sproščeno pot, na kateri te bomo nagovarjali po različnih medijih, še najbolj veseli pa bomo osebnega srečanja s tabo. Življenjsko modrostNe stori bližnjemu, kar ne želiš, da bi storil on tebiobračamo in pravimoKar želiš, da bi storili tebi, stori ti bližnjemu“.

Naš portal zapolnjujemo z vsebinami, ki so privlačne tako za staro kot za mlado, radi bi bili čimbolj interaktivni. Na facebooku smo ustvarili skupino Zlata leta, v katero vabimo tudi tebe. Na tej največji spletni skupnosti na svetu, nas predstavlja tudi babica Zlatka, ki ima tudi svojo aplikacijo Modrosti babice Zlatke. V prazničnih dneh so prava uspešnica postale tudi unikatne, avtorske in res simpatične elektronske voščilnice, do katerih dostopate na naslovu http://zlataleta.com/e-razglednice/. Prav s te strani smo na veliko naslovov poslali našo voščilnico. Ker vseh vaših naslovov nimamo, draga bralka, dragi bralec, jo zate objavljamo še tukaj in ti hkrati želimo lepe praznike in vse dobro v letu 2009.

Še namig: animacijo lahko ponovno predvajate, če kliknete na zavito puščico v spodnjem desnem kotu čestitke.Za ogled videa Flash , prosim omogoči Javascript in Flash.

  • Share/Bookmark
 
En odgovor na “Voščilo babice Zlatke”
  1. Marija - 25.12.2009 ob 22:22

    Hvala za voščilo, enako ga vračam babica7

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !