Zlata Leta – kjer mladost sreča starost

Blog zavoda za medgeneracijsko povezovanje

Ecce homo

Komentiraj

Objavil/a babica Zlatka 9.06.2009 ob 12:28 pod Vsakdan

Zaporniški duhovnik Robert Friškovec zbira sredstva za novo zgradbo. Projekt centra Ecce homo (Glejte, človek) je zasnovan kot hiša v kateri bi delovalo (vseh) sedem programov zaporniškega vikariata.

Za projekt je potrebna večja hiša, predvsem zaradi možnosti razporeditve vseh programov, možnosti srečevanja po posameznih skupinah, večjo predavalnico za izobraževanja in seminarje, ki so povezani s problematiko določenega programa. Prvotni namen Zaporniškega vikariata je pastoralna skrb za vse, ki so na kakršenkoli način povezani z besedo zapor in s tem tudi za vse, ki sta jih je prizadela tako kaznivo dejanje kot sankcija kaznivega dejanja. Za izboljšanje razmer v Sloveniji moramo vključiti vse, ki so posredno ali neposredno povezani z zapori, kot tudi ljudi, ki se ne morejo uvrstiti v noben program. Prizadevamo si, da bi širši družbi predstavili poslanstvo in delovanje Zaporniškega vikariata.

POŠLJITE SMS z besedo: CLOVEK na 1919

in prispevajte 1€ za programe pomoči žrtvam kaznivih dejanj in njihovim družinam.

Prispevate lahko uporabniki Mobitel GSM/UMTS, ter uporabniki Si.mobila. Družbi Mobitel in Si.mobil se odpovedujeta vsem prihodkom iz naslova tako zbranih sporočil.

Pogoji in navodila: www.karitas.si,TRR: Raiffeisen banka, 24203-9010040528

  • Share/Bookmark
 
Ni odziva na “Ecce homo”
Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !