Zlata Leta – kjer mladost sreča starost

Blog zavoda za medgeneracijsko povezovanje

Festival za tretje življenjsko obdobje je pred vrati

Komentiraj

Objavil/a babica Zlatka 29.09.2009 ob 11:12 pod Na poti

Ta teden je spletni portal www.zlataleta.com v celoti namenjen 9. Festivalu za tretje življenjsko obdobje (skrajšano mu rečemo kar f3zo). Zlata leta so letos medijski pokrovitelj festivala, ki bo od srede 30.9. do petka 2.10. potekal v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Zlatoletniki bomo s festivala sproti poročali o vseh pomembnejših dogodkih, na razstavnem prostoru pa bomo imeli tudi stojnico, na kateri bodo obiskovalci lahko spoznali babico Zlatko v živo in sodelovali v prvi pravi medgeneracijski nagradni igri pri nas. Vsi, ki prejemajo naša e-obvestila (ali pa se bodo nanje naročili na samem festivalu), bodo na naši stojnici prejeli magnet babice Zlatke.

Vse obiskovalce vabimo tudi na našo brezplačno delavnico “Pet načinov, kako prihraniti s pomočjo spleta”. Vsak dan bomo v II. preddverju D3 v Cankarjevem domu izvedli tri delavnice, in sicer 30. septembra ob 15:30, 16:10, 16:50, 1.oktobra ob 13:00, 13:40, 14:20 in 2.oktobra ob 10:00, 10:40, 11:20. Sodelujoči bodo poleg novega znanja domov odnesli tudi brezplačen DVD z zanimivimi vsebinami.

Več o tem, kje nas najdete, kakšne nagrade bo delila babica Zlatka in o vsem drugem si lahko preberete v prispevku “Vabimo vas na f3žo, da se spoznamo tudi osebno“.

Se vidimo na festivalu! Če slučajno ne utegnete, pa dogajanje spremljajte na našem spletnem portalu, kjer bomo z video prispevki, fotografijami in članki poskrbeli, da vam nič ne bo ušlo. Nosilno novico, kjer boste našli zbrane vse prispevke na to temo, najdete na naslovu http://zlataleta.com/9-festival-za-tretje-zivljenjsko-obdobje/

  • Share/Bookmark
 
Ni odziva na “Festival za tretje življenjsko obdobje je pred vrati”
Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !