Zlata Leta – kjer mladost sreča starost

Blog zavoda za medgeneracijsko povezovanje

O zavodu Zlata leta

Komentiraj

Nekdo je nekoč povedal, da si star le toliko, kolikor se počutiš. S tem rekom se popolnoma strinjamo. Dovolite, da se Vam predstavimo. Smo skupina ljudi, entuziastov različnih starosti, ki verjame v to, da smo po srcu vsi mladi, da se življenje po 50-letu komaj začne in da moramo stari in mladi, namesto da živimo drug mimo drugega, živeti drug z drugim. Smo Zavod Zlata Leta, smo mesto, kjer mladost sreča starost.

Če tudi Vi delite našo vizijo, se nam pridružite na www.zlataleta.com, spletnem portalu, ki Vam bo spremenil življenje. Vas zanima kako prihraniti kakšen evro ali dva? Kako doseči častitljivo starost? Kako preko spleta spoznati nove prijatelje ali morda celo partnerja? Zakaj je med »hrana bogov« in zakaj biti star postaja luksuz? Vse to in še več si preberite na www.zlataleta.com. Prav tako Vam na enem mestu ponujamo vremensko napoved, televizijske sporede, igre za prosti čas in kopico novic (zdravstveni nasveti, finance, itd…) ter koristnih nasvetov, ki bodo prav prišli Vam in vašim najbližjim.

Niste najbolj vešči interneta? Brez skrbi, zavedamo se, da vsak ni za vse in da »nove tehnologije« zahtevajo kar nekaj privajanja. Sina ali hčerko, vnučko ali vnuka prosite, da Vas pripelje do Zlatih let, nato pa bomo za Vas poskrbeli mi. Pripravili smo Vam video pomoč in v trenutku boste samostojno raziskovali naš in vaš najljubši portal. Vsa vprašanja nam lahko pošljete tudi na info@zlataleta.com.

Ker se vse življenje učimo, Vas bodo na portalu www.zlataleta.com že v bližnji prihodnosti pričakala vabila na tečaje in izobraževanja. Bi radi surfali po spletu bolj spretno od vašega vnuka? Vas zanima, kaj vse je potrebno za res dobro fotografijo? Ali veste, kako težko je vzpostaviti topel medčloveški odnos? Za vas se bodo trudili strokovnjaki na svojih področjih.

Tako – Vi ste nas spoznali, sedaj pa dovolite, da mi spoznamo Vas. Vabimo vse, stare in mlade, da s pomočjo spletnega obrazca na http://zlataleta.com/kontakt/ ali preko naslova info@zlataleta.com stopite v stik z nami. Zaupajte nam svoje ideje, znanja in modrosti, ali pa nas zgolj prijazno pozdravite, pohvalite ali celo pograjajte. Pomagajte nam rasti in rastite skupaj z nami. Prispevajte svoj košček v mozaik, ki se imenuje Zlata leta!

Dovolite, da Vas prijetno presenetimo,
Vaša ekipa Zlataleta.com

 • Share/Bookmark
5 odgovorov na “O zavodu Zlata leta”
 1. paroveli - 6.04.2009 ob 10:15

  Pozdravljeni, vsi delovni intuziasti!

  Pa ste me res presenetili. Vesela sem, da ustvarjate na tak način, da ste povezani, da vem, kam se bom zatekla, kadar bom imela čas. Hvala vam, kar tako naprej!

 2. Marija - 9.08.2010 ob 22:19

  Niso vsa leta za odpad,čeprav so zlata.
  Še vedno je volja,da se kaj novega naučimo.
  Včasih nas je malo teba spodbudit,korajža velja!

 3. Marija - 18.11.2010 ob 22:28

  Včasih nam je treba dati malo sodbude,da nadaljujemo začeto. Osnove so treba je nadaljevati samo kako?
  Korajža velja-gremo srfat!

 4. Mira Dečman - 17.04.2013 ob 18:13

  rada bi zvedela, kaj je narobe, da ne morem več na ta portal normalno, niti ne morem več do iger…te sem vsakodnevno igrala, še danes zjutraj, sedaj pa mi piše, da je to “podatkovna napaka”… ker tega ne razumem,mi prosim povejte, kaj lahko storim, da bom spet normalno obiskovala vašo stran…
  Hvala in lp Mira

 5. MARICA GREGOREC - 18.07.2013 ob 16:48

  SEM ŽE DALJ ČASA PRIJAVLJENA PRI VAS, KAJ MORAM NAREDITI DA BI DOBILA VAŠO MAJICO SEM JO VIDELA IN MI JE ZELO VŠEČ. NOSIM ŠTEVILKO L. LEP POZDRAV IZ PTUJA MARICA GREGOREC SKORBA 53 2288 HAJDINA.

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !